Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az igazság kapujában
2012. május 21. írta: Sutye

Az igazság kapujában

Ez egy figyelem felkeltő cím egy blogbejegyzéshez aminek csakis olyan átvitt értelemben lesz köze az egészhez mint Ramónnak a matek érettségihez. Ez egy ilyen amfóratikus jelző, tudod mint a költők szokták csinálni. Vagy metafantasztikus már nem emlékszek mint mondott a Doki rá.

Naszóval megnéztük a meccset, mind együtt, a Ramón, a Doktor, az Elek és a Sutye..(na mibe van ez?). Itt kint az ól előtt csináltunk tüzet meg kirakta a Ramón a junosztot az asztalra, valami aggregatort is szerzett hozza azt az zugott egész este meg éjjel is...Gondoltam meglepem a haverokat egy kis anyaggal szereztem dekket a kocsmába a púpos Lacitól, aszonta totál tiszta egészen eredeti Canadából van. Mondtam fasza Lacikám, Ugyse érdekel honnan van csak pörgesse az időkereket mint Manyit a Dudás Pisti a simpson mociján hegynek felfelé, fel is borultak mer kikapart a motor alóluk, de nem volt gond mer már össze voltak csatlakozva, csak szétszedni volt elég fájdalmas a Pistinek a görcs miatt, amit a Manyika produkált. Mint a kutyák vonyítottak mind a ketten, mink meg röhögtünk mer nem volt mit tenni meg kell várni amíg múlik a görcs. Kaptak páleszt meg zsebkendőt az arcukba tömve, azé mégis ne lármázzanak már itten este 9 után, ugye...

Naszóval volt anyag, volt, tv, meg pia, Elek sütött krumpli szirmot, az idióta fasz, mer aszitte, hogy tényleg a krumpli virágját kell kisütni, úgyhogy kergetőztek egyet a Ramónnal, azt annak is csak verző fej lett a vége, már az elején.

A Doki meg már este 6-kor behelyezkedett középre, maga elé tett egy bádog locsoló kannát, mer abba szokott ilyenkor hugyozni, nehogy valaki a helyére üjjön, okos ám az a kis köcsög. Ivott meg pofázott hogy tuti a Bayer nyeri a kupát, meg hogy amikor Ő focizott és a Csepel ellen játszottak még a pesti időkbe, akkor aztán olyan volt a meccs hogy a csepelt még senki se verte meg, ők meg odamentek csepelre azt nyertek 1-0-ra, és utána a csepel kikapott még 3 csapattól is, köztük a 22sz. Volántól, ami tényleg gáz..szal ha megtörik a jég süllyed minden mondta, mer kurván filozófikus is ha iszik és húzott egyet a sörös páleszből, a buvárkund-nak hívott koktélunkból...teletöltesz egy vizespoharat pálesszel és ráöntesz egy ki sört, főleg habot, nagyon frissítő, finom.

Aztán kezdődött a meccs, leültünk és elkezdtük nézni a pornót mer az Elek még nem végzett a maszturbálással, aztán jó fejek voltunk megvártuk..utána a Ramón lerúgta a székről mer nem volt elég szék..Elek meg kihozta a kisfotelt, azt utána a Ramón azért rúgta meg megint..merhogy okoskodik itten bazmeg a picsába, fejezze már be a kisbuzi, azt beleült a fotelba, de Elek legalább visszakapta a széket.

Amikor kb. 20 perce ment az egykapuzás, a Doki megkérdezte, hogy minek adják le megint a Barca - Cselszit amikor már tudjuk ki játsza a döntőt, mondtuk neki, hogy ez a döntő de nem hitte el...amig a Robben nem harapta le majnem az ujjait előbe..akkor elhitte.

Nagyon nem történt semmi mer a bayer egykapuzott a Drogbáró meg a Csek meg védekezett a többi cselszis meg marokkal szedegették a füvet. Erről jutott szembe, hogy akkor pattintsunk mi is, merhogy ne maradjunk le, pörgessünk. Megtömtem a pipát azt ragyújtottunk ahogy kell, mondjuk elég édes illata volt a cuccnak majdnem már hogy ilyen hanyásig émelyítő, de a Doki meg a Ramon tolták, hogy tuti a cucc, én nekem nem jött be, az Eleknek meg ugyse adnak sose...és ekkor, ahogy az erős juhar illat belengte az erdő felől a tanyát, ami elég különos mer itt nincsen juharfa, a müller gyerek arccal meg padlóval benyomta a bayer gólt. Na itt a Doki hátra esett és rántotta magával a kannát is, ami mindnkinek nagyon tetszett mint mutatvány, még a Doki se tudott nem örülni neki, no meg a gólnak, mer bayeres mint tuggyuk. A Ramón igazábol nem értette az egészet, mer aludt, de ha ordibálnak mellette, akkor ő is szokott ugyhogy torokból üvöltöttötte és így adva magát, hányta is tarkón az Eleket...ilyen juharszerű édes páleszos keverékkel, amin csodálkoztunk mer krumplivirág szirmon kívül tényleg csak szalonnát evett ma. Na itt a vége nyomta a doki, ennyi volt megtanulják még tisztelni a magyar focit, mondta, ami egy kicsit furán hangzott, meg nem is volt semmi értelme sem, de hagytuk hagy legyen ez az ő napja! Kb. 3 percig amikor is sírni kezdett a drogbáró fejese után. Nem mondom szép volt, 34 éves, azt olyan mintha megvuduzná az egész kibaszott focit. Szal doki bőg, Eleket rázza az aggregátor mer rátette a lábát, Ramon nezi a hányást és imádkozik..én meg kinyitottam egy sört azt hátradöltem, én megmondtam, nem a bayer nyeri....azt tényleg nem...a 11.-es kihagyasa után a Doki széttépte a Robben posztert amibe még kékbe volt, mer régi pószter volt, aztán a döntő 11-esek alatt már senki nem nézte az egészet, mer egy gólya rászált az elek tarkójára, aki ettől ráesett az aggregátorra és fura táncot lejtett a madárral a fején, amitől a Ramón végre felvidult és ráugrott a dokira kicsi a rakásozni, aki zokogva ütötte a földet mint a svájnstájger. Hát így lett vége, dehogy a gólya mióta szereti a juhart nemtom, rejtély az élet öcsisajtok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sutye.blog.hu/api/trackback/id/tr544529370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása